ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανελκυστήρες υψηλής ποιότητας με σύγχρονο design

& οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος!

Στην ELEMAN Αφοί Μανέτα, στην Πάτρα, εφαρμόζουμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στο χώρο των ανελκυστήρων! Μέλημά μας, άλλωστε, είναι να φροντίζουμε για την άψογη και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

 

Παράλληλα με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, μέσα από τη σωστή μελέτη των αναγκών κάθε χώρου και κτιρίου και το σωστό σχεδιασμό του έργου μας, σας προτείνουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση!

 

Όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, όπως η τεχνολογία inverter, είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, με την τεχνολογία Inverter ο ηλεκτρικός κινητήρας λειτουργεί πολύ πιο ομαλά και με πολύ λιγότερες θερμικές απώλειες, επιτυγχάνοντας έτσι 30% μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος!

Στην ELEMAN Αφοί Μανέτα προσανατολιζόμαστε και στην εγκατάσταση ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο, με στόχο τη σημαντική εξοικονόμηση χώρου! Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης ανελκυστήρων για Pakring, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη των πελατών μας. 

 

ανελκυστήρες, πλέον, είναι κάτι περισσότερο από μια πολυτέλεια! Είναι μια ευκολία για πολλούς ιδιοκτήτες και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα ενός σπιτιού. Είναι χρήσιμοι για άτομα κάθε ηλικίας και κινητικότητας!

 

Καθώς εξελίσσονται και διαφοροποιούνται οι λειτουργικές παράμετροι των κτιρίων και οι αισθητικές απαιτήσεις των χρηστών, ανάλογα εξελίσσεται η τεχνολογία και αισθητική των ανελκυστήρων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ανελκυστήρα!