ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Εμπιστευθείτε μας για τη μελέτη & εγκατάσταση του καινούριου ανελκυστήρα σας!

Στην εταιρεία ELEMAN Αφοί Μανέτα, στην Πάτρα, διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων κάθε τύπου –απλών, ηλεκτρονικών και πολυτελούς κατασκευής. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εγκατάσταση ανελκυστήρων ΑμεΑ, κυλιόμενων κλιμάκων, μεταφορικών ταινιών και άλλων ανυψωτικών συστημάτων

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες του χώρου εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εγκατάσταση!

 

Κατόπιν αυτοψίας και μελέτης του χώρου σας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, προτείνουμε πάντα την ιδανικότερη λύση για τον τύπο του ανελκυστήρα που χρειάζεστε ή για οποιοδήποτε σύστημα ανύψωσης.

 

Παράλληλα, οι τεχνολογίες που εφαρμόζουμε σε κάθε έργο μας είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, στην εταιρεία ELEMAN Αφοί Μανέτα, στην Πάτρα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση:

o    Ανελκυστήρων προσώπων 

o    Ανελκυστήρων εμπορευμάτων  

o    Συστημάτων ανύψωσης (ΑΜΕΑ – ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ)

o    Ανελκυστήρων Parking  

o    Κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη για ανελκυστήρες κάθε τύπου -είτε πρόκειται για συντήρηση είτε για επισκευή βλαβών.

 

Χάρη στην εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευσή μας, στην ELEMAN Αφοί Μανέτα, στην Πάτρα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης ανελκυστήρων υπεύθυνα και αξιόπιστα, ώστε να λειτουργούν ΑΨΟΓΑ!

 

Επιπλέον, τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν -άμεσα και αποτελεσματικά- την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης ή δυσλειτουργίας, μ’ ένα απλό τηλεφώνημα! Οποιαδήποτε ημέρα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, είμαστε στη διάθεσή σας!

...από το 1974

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο από το 1974,

η απόλυτη αξιοπιστία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας

εκτιμώνται από τους πελάτες μας, που μας επιλέγουν σταθερά

για εργασίες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων!

Εμπιστευθείτε μας κι εσείς!

Οικονομοτεχνική μελέτη και προσφορά 

Πριν την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα, σας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και της δομής του, προκειμένου οι εργασίες να γίνουν σωστά. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας σας προσφέρουν μια οικονομοτεχνική προσφορά και, μετά τη συμφωνία μας, ξεκινάει η εγκατάσταση.

Άριστη τεχνογνωσία,

Άμεση ανταπόκριση 

Μέλημά μας, να εξασφαλίζουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα κάθε έργου μας και να σας εξυπηρετούμε άμεσα! Στη διασφάλιση της ποιότητας των έργων μας, πέρα από την άριστη τεχνογνωσία μας, σημαντικό ρόλο παίζει και η συνεργασία μας με μεγάλους οίκους κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  

Ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις 

Για την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα, ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τάσεις, ώστε να παραδίδουμε, πάντα, μια ασφαλή κατασκευή. Τηρούμε όλα τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με τη λειτουργία των ασανσέρ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 
  • ΘΥΡΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
  • ΟΡΟΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 
  • ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ 

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση και πιστοποίηση!

Φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης κάθε έργου μας!

Δείτε το παρακάτω βίντεο της Metron

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε εργασία αφορά σε ανελκυστήρες οικιακών, επαγγελματικών & βιομηχανικών κτιρίων.